Acest site este cofinantat de Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inregistreaza
Am uitat parola
 

Meniu
 Acasa
 Cursuri
 Ghid de afaceri
 Firme
 Evenimente
 Lista Newsletter
 Ghid de utilizare
 Consultanta
 Linkuri utile
 Consultanta
 Contact
 FAQ
 
 
Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software
Sucursala Oltenia
Sucursala ARIES Oltenia reprezinta Asociatia Romana a firmelor de Industrie, Electronica si Software, este situata in S-V Romaniei, scopul acesteia este promovarea si protejarea mediului de afaceri din IT si electronica cat si a intereselor profesionale si comerciale ale membrilor asociatiei. Regiunea Oltenia, situata in S-V Romaniei este teritoriul cuprins intre Dunare, raul Olt si Carpatii de Sud, fiind si o provincie istorica. Regiunea Olteniei este alcatuita din 5 judete: Dolj (resedinta: Craiova), Valcea (Ramnicu Valcea), Olt (Slatina), Gorj (Targu Jiu), Mehedinti (Drobeta Turnu Severin). Climatul zonei este temperat continental. Zona subcarpatica a Olteniei are multe obiective turistice importante cum ar fi: statiuni de tratament, manastiri, pesteri, foarte cunoscutele opere de arta ale marelui sculptor roman Constantin Brancusi: Masa tacerii, Poarta sarutului si Coloana infinitului.
ARIES Oltenia este asociatia care are cele mai bune relatii in domeniile de interes (profesionale si/sau comerciale cu firmele din regiunea Olteniei) universitati, administratie locala, IMM-uri si alte asociatii de afaceri.
ARIES Oltenia este factorul cu cea mai mare influenta in domeniul industriei electronice si software din regiunea Oltenia. ARIES a dezvoltat strategii regionale pentru a creste potentialul hi-tech si pentru a transforma regiunea Oltenia intr-un important producator de software precum si exportator global, precum si indrumarea IMM-urilor catre utilizarea fondurilor de cercetare.
ARIES Oltenia alaturi de American Bar Association au dezbatut legea copyright-ului si ordonanta privind R&D inaintand propuneri de modificare a legilor in vigoare precum si a taxelor. Aceeasi atitudine a avut si in domeniul investitiilor si protectia mediului cooperand cu experti in legislatie.
ARIES Oltenia a realizat si alte activitati de promovare a produselor si relatiilor de afaceri ale membrilor. Unul dintre cele mai importante obiective strategice al asociatiei este de a dezvolta relatii de colaborare intre Romania si companii din strainatate.
 
     
Parteneri in proiect: ARIES OLTENIA   ARoTT   ADR Sud-Vest Oltenia   AIESEC Craiova   SC IPA SA suc Craiova   CCI Valcea   OTIMMC