Acest site este cofinantat de Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inregistreaza
Am uitat parola
 

Meniu
 Acasa
 Cursuri
 Ghid de afaceri
 Firme
 Evenimente
 Lista Newsletter
 Ghid de utilizare
 Consultanta
 Linkuri utile
 Consultanta
 Contact
 FAQ
 
 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND
PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

    Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, ARIES OLTENIA. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este pentru a va putea furniza diploma pe baza testului online.

    Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a ARIES OLTENIA. in vedere includerii dvs. in baza de date a clientilor societatii, a imbunatatirii si diversificarii serviciilor oferite acestora. Refuzul dvs. determină  neinscrierea dvs. in baza de date a clientilor nostri si implicit neparticiparea dvs. la concursurile organizate de societatea noastra.

    Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: ARIES OLTENIA. – in atentia domnului. GABRIEL VLADUT, PRESEDINTE, la adresa: office@ipacv.ro sau prin posta la adresa: Dolj, Craiova, Starada Stefan cel Mare, nr. 2. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

    Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 
     
Parteneri in proiect: ARIES OLTENIA   ARoTT   ADR Sud-Vest Oltenia   AIESEC Craiova   SC IPA SA suc Craiova   CCI Valcea   OTIMMC